Οι Υπηρεσίες μας

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για γάμους, βαφτίσεις, ιδιωτικά πάρτυ, ξενοδοχειακά τουριστικά event και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση έχει ανάγκη από μουσική και ψυχαγωγία.

Γάμοι

Η ημέρα του γάμου είναι μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή, και πολλές φορές, γεμάτη άγχος και συναισθηματική φόρτιση για τους μελλόνυμφους. Οι προετοιμασίες πριν από το γάμο είναι συχνά ένας πονοκέφαλος! Γι’ αυτό τον λόγο, η πρωταρχική μας έγνοια είναι το να διευκολύνουμε το ζευγάρι με όποιον τρόπο μπορούμε, ούτως ώστε να είναι είναι σίγουρο πως όλα θα πάνε καλά!

Έπειτα, μέσα από τις συναντήσεις μας και την επικοινωνία με το ζευγάρι σχεδιάζουμε το μουσικό πρόγραμμα για το γάμο και το πάρτυ. Δουλεύουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια και συνεργαζόμαστε πρόθυμα με χώρους και wedding planners για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Την ημέρα του γάμου, είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσουν όλοι οι καλεσμένοι όσο καλύτερα γίνεται. Μοιραζόμαστε τη χαρά και τη συγκίνηση των ανθρώπων για τους οποίους δουλεύουμε.

Όσον αφορά τον χρόνο, ειδικές ανάγκες/σχεδιασμούς ή οποιαδήποτε άλλη απορία, είμαστε στη διάθεση του ζευγαριού. Κοιτάμε κάθε περίπτωση διαφορετικά γιατί ξέρουμε ότι κάθε γάμος είναι διαφορετικός!

Image Description

Βαφτίσεις

Όπως και οι γάμοι, έτσι και οι βαφτίσεις είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για τη ζωή και ενός παιδιού αλλά και μιας οικογένειας. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να δημιουργηθεί μια ευχάριστη, γελαστή ατμόσφαιρα για τους μικρούς μας φίλους και τους ενήλικες καλεσμένους.

Η δισκοθήκη μας είναι γεμάτη με τραγούδια και μουσικές από γνωστούς δημιουργούς, και παραμένουμε ενημερωμένοι για τα τελευταία παιδικά hit που μπορούν να διασκεδάσουν όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα!

Επίσης, έχουμε εμπειρία στο να δουλεύουμε μαζί με ηθοποιούς και παιδικούς διασκεδαστές όπως ζογκλέρ και κλόουν για να κάνουμε ακόμα πιο αστεία και συναρπαστικά τα νούμερά τους.

Ιδιωτικά Πάρτυ

Αναλαμβάνουμε την μουσική επιμέλεια κάθε είδους γιορτής, όπως τα γενέθλια, οι ονομαστικές γιορτές, οι επιτυχίες ή άλλες ειδικές περιστάσεις. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διοργανώσετε πραγματικά μοναδικά πάρτυ που εσείς και οι καλεσμένοι θα θυμόσαστε για καιρό! Συζητώντας μαζί σας βρίσκουμε το πιο κατάλληλο μουσικό πρόγραμμα για την κάθε περίσταση και για όσο το δυνατόν περισσότερο κέφι.

Είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε στον δικό σας ιδιωτικό χώρο ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο. Επίσης, αντιλαμβανόμαστε το πόσο σημαντικό είναι να προστατεύεται η προσωπική ζωή του καθενός. Όλοι οι πελάτες μας είναι πάντα ευχαριστημένοι και μας εμπιστεύονται για την επαγγελματικότητα, την διακριτικότητα και την αξιοπιστία μας.

Ξενοδοχειακά Τουριστικά Εvent

Όπως και στις άλλες υπηρεσίες μας, έτσι και εδώ είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε και να δουλέψουμε μαζί με τους animators, τους μουσικούς ή τους χορευτές για μια επιτυχημένη ψυχαγωγική εκδήλωση για πελάτες σε ξενοδοχεία και ξενώνες.

Ξέρουμε πόσο απαιτητικός μπορεί να είναι ο χώρος του τουρισμού, και γι’ αυτό εργαζόμαστε με τα ίδια ψηλά πρότυπα συνέπειας και επικοινωνίας που χαρακτηρίζουν κάθε μας δουλειά.

Προσφέρουμε επαγγελαμτικές υπηρεσίες μουσικής.

Σχετικά με εμάς

Εδώ και 15 χρόνια, η εταιρία μας προσφέρει υπηρεσίες ψυχαγωγίας για ανεπανάληπτες εκδηλώσεις, γεμάτες αξέχαστες στιγμές. Δουλεύουμε για εσάς και με εσάς για να διαλέξουμε μαζί τη μουσική που θα κάνει την εκδήλωσή σας μοναδική. Για εμάς η κάθε εκδήλωση είναι απολύτως ξεχωριστή!

Επικοινωνία

Ρέθυμνο Κρήτη
ΤΚ 74100 Ελλάδα

(+30) 697 790 1070