Έχετε κάποια ερώτηση;

Διαβάστε τις πιο συχνές ερωτήσεις σε ερωτήματά σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Σκοπός μας είναι χτίσουμε ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες και να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη κοινότητα.

Το κόστος ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη είναι διαφορετικό, προτείνουμε πάντα ένα προσωπικό πρώτο ραντεβού για να μάθουμε και να συζητήσουμε αυτές ακριβώς τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας και να κοστολογήσουμε την κάθε εκδήλωση ακριβώς όσο πρέπει χωρίς να “φορτώνουμε” το πελάτη με έξτρα χρεώσεις για παροχές που δεν χρειάζεται.

Ένας από τους λόγους που μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας πέρα από την προσήλωσή μας στο άψογο αποτέλεσμα είναι οι ανταγωνιστικές τιμές της εταιρείας μας. Θα ήταν χαρά μας να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες….*

Φροντίζουμε να μάθουμε εμείς διαθέτει εξοπλισμό ο χώρος της εκδήsλωσης σας σε περίπτωση που δεν μαθευτεί η εταιρεία μας καλύπτει όλες τις απαιτήσεις σας με τελευταίας τεχνολογίας ηχητικό φωτιστικό εξοπλισμό.

Κανένα πρόβλημα, μέσα από αριθμό ραντεβού-συνεντεύξεις με την παρουσίαση μουσικώνδειγμάτων από όλα τα ήδη της μουσική. (Ελληνικής, ξένης, διαφώρων δεκαετιών και καλλιτέχνες θα μπορέσουμε να χτίσουμε την playlist που θα κάνει την εκδήλωσή σας αξέχαστη.

Η εταιρία μας παρέχει ηχητικό και φψτιστικό εξοπλισμό εξαιρετικής ποιότητας επειλεγμένο προσεκτικά για την ξεχωριστή στιγμή μας παρόλο που ο στόχος μας είναι η τέλεια μουσική για το πάρτι μέσα από συγκεκριμένες αγορές ηχητικών και φωτιστικώνσυστημάτων και συνεργάτες με εξιδηκευμένους στον ήχο και στα εφέ επαγγελματίες φροντίζουμε το αποτέλσμα να είναι ξεχωριστό, όπως και η εκδήλωσή σας.

Προσφέρουμε επαγγελαμτικές υπηρεσίες μουσικής.

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία μας εξιδεικεύεται στην μουσική που θα κάνει το πάρτυ σας ξεχωριστό, για εμάς η κάθε εκδήλωση είναι απόλυτα μοναδική!

Επικοινωνία

Ρέθυμνο Κρήτη
ΤΚ 74100 Ελλάδα

(+30) 697 790 1070